» nazad na humor


Triblb0rg - The True Story


Keptnz log, stardejt isti ko i jučer. Valjda. A možda i nije? No svejedno: Izgubio sam svaki pojam o vremenu otkako smo imali susret sa bo(r)gom... Pola posade je nestalo. Borg je evoluirao u nevjerojatnom smjeru otkako su asimilirali vrstu 666 - Tribbleove. Nevjerojatno razmnožavajuće sposobnosti Tribblova su ostale čak i u stadiju u kojem su asimilirani. Borg je dobio nevjerojatne radilice. Glasine govore čak i o tome kako radilice spremaju ustanak koji će im omogućiti da kraljica bude pripadnik Tribblea.

No, prije nego nastavim sa logom, recite mi kakva bi bila vaša reakcija da prvi puta susretnete triblorga koji vam prijeti asimilacijom? Znam, rekli biste "Get lost!" i na njemu ostavili otisak svojih Reebok patika koje su zadnji krik mode i dok bi on radio zadnje trzaje vi biste se sadistički osmjehnuli vašim patikama. No zaboravili ste važnu stvar: Njih ima puno. Jako puno. I dok bi ostatak posade bojažljivo gledao kako cipelarite horde i horde Tribbleova koji nasrću na vas osjetio bi se miris spaljene gume. Vaše nove Reebok patike su se počele trošiti a tribbleorg ne odustaje od namjere da vas asimilira. Netko iz posade vam dodaje novi par Nike-ica u nadi da ćete ih ipak spasiti, vi ponosno oblačite novi par, stari bacate među tribbleove dok ih smrad iz patika u potpunosti uništava i velite: "Come and get some!" I tako danima, količina "otisnutih" tribbleova je nevjerojatna i vi se počinjete povlačiti dublje u vaš brod iscrpljeni od nošenja tuđih patika sa premalim brojem. To se dogodilo i meni. Toliko iscrpljen, na posljetku sam smantao od miomirisa koji su se širili iz patika koje sam trošio. U tom trenutku sam mislio samo na jedno..."Kada ovo sve završi, posadu čeka tuširanje bez inercijskih prigušnika pri 1/2 impulsne dok ja budem u shuttleu, bwhahahaha!!!" Misli mi prekinuše poručnici koji su mi javili da je cijeli brod asimiliran osim mosta.

Povukosmo se na most... Od posade je ostalo par znanstvenika i strojar. Strojaru sine ideja. "Kapetane, kada bismo uspjeli teleportirati sve patike koje ste potrošili u warp jezgru, nastalo bi zagušenje i širenje nervnog plina po svim sistemima na koje je spojen Triblorg!" Nakon što sam ga upitao rade li teleporteri i koliko bi mu trebalo da to napravi zašutio je. Odlučio sam opet uzeti stvar u svoje ruke: Naredio sam posadi na repliciraju mnoštvo laksativa i da nusprodukte probave direktno teleportiraju u sve hodnike. Stvar je upalila, a mene su poslali na Risu uz obaveznu dijetu i redovno pranje nogu...

End log.autor: Denis Jeleć [Sharky]
idi na vrh