[ forum | pretraga | učlani se ]

Sudjelujte u kvizu i provjerite svoje znanje o Star Treku.

[Top 5]


» idi na kviz
 
  brodovi /tip TPlana Hath/ uniforme /Dominij/ vrste /Talosijanci/  
» Nova Star Trek serija stiže 2017. godine!

Službeno je najavljen razvoj nove, šeste po redu Star Trek serije, sa već sad uplaniranim datumom premijere -- siječanj 2017. godine!

Iduće godine filmski reboot franšize dat će nam svoj treći nastavak, odnosno trinaesti ukupno, a potom na scenu stupa televizija, koja je ionako prirodni dom Star Treka. U biti, ne toliko televizija, koliko internet i televizori, monitori, tableti i, nedajbože, zasloni smartphonea. Jer CBS planira ponuditi seriju ekskluzivno i isključivo putem svog streaming servisa, CBS All Access.

Da, samo će se pilot nove serije emitirati na "tradicionalnoj" televiziji, a onda će Star Trek postati prva serija ekskluzivno razvijana za neku od internetskih platforma neke od velikih američkih mreža. Vremena se definitivno mijenjaju...

Malo je -- odnosno, gotovo ništa -- detalja poznato o budućoj seriji. Alex Kurtzman angažiran je kao izvršni producent, no tek sada kreće u potragu za budućim scenaristom. Lijepo ga molimo da se eventualnim poslanim CV-ovima Brannona Brage i Ricka Bermana uljudno zahvali i odbije ih. Kurtzman je uz Roberta Orcija bio koproducent i scenarist jedanaestog i dvanaestog filma, a s Orcijem je za televiziju kreirao Fringe i Sleepy Hollow.

Nova serija imat će nove likove i priču, a u idućim mjesecima zabavljat ćemo se nagađanjima u kojem vremenskom periodu će biti smještena. CBS na kraju najave nove serije navodi da serija neće imati veze sa aktualnim filmovima, koji su u neku ruku resetirali događaje iz prethodnih pet serija.

02.11.2015 [autor: Krešimir Vinšćak]

napisao CorSaiR @ 29.09.2017 08:29
stigla.
amo recenzije wink

napisao Mario @ 11.06.2016 18:31
Slažem se da bi trebalo i dalje održavati ovu stranicu. Ima novosti i u vezi nove serije a ima i novosti u vezi novog filma. Iako su mišljenja podjeljena o novim filmovima oni su svejedno Star Trek.

napisao Janko @ 26.03.2016 14:16
Star trek Next Generation na HRT3!!!

napisao Petar Krivokuca @ 14.03.2016 20:01
samo da serija mislim ta j novi serijal nema nista zajednicko sa zadnja dva filma koji su po meni totalni promasaj i ostavljaju los utisak na sve sto se na tu temu snimilo od 66-te,jer je to totalni sund i diskontinuitet sa predjasnjim karakterima likova kao i bedna kopija starih epizoda

napisao hunter @ 13.02.2016 22:31
najpametnije da radnja bude 10 godina nakon dominijskog rata, smještena u alfi.. znači cca 2387... tongue

napisao Janko @ 04.01.2016 21:07
Whooooooo to Kreso! smile smile smile smile smile

napisao Petar Krivokuca @ 28.12.2015 20:24
smilesuper,radujem se a narocito jer je najava da novi serijal nece imati veze sa dva zadnja filma koji su pravo smece,jer su pogazili sav kvalitet koji je STAR TREK prikazao u toku 50 god.emitovanja

napisao Jadranko @ 08.11.2015 15:16
Mogao bi uskoro HRT počet prikazivat serije, imaju točno vremena do početka nove serije da prikazu sve serijale Star Treka, a time će i posjećenost ove stranice porast! smile smile smile

napisao Jadranko @ 08.11.2015 15:14
It is alive!!!!!!!! smile smile smile smile smile smile smile smile

napisao Robert @ 08.11.2015 10:08
Često navratim na ovu stranicu da vidim je l' ju još netko održava. Lijepo je vidjeti da ste najavili ovu vijest, još ljepše bi bilo da stranica opet živne, da se isprave greške koje su u međuvremenu nastale i da se počnu članci opet pisati. Nudim pomoć ako treba.

ime:
e-mail: (opcionalno)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


| zaboravi meidi na vrh

   
   


pretraga stranice

   


   Prijevodi Online
U.S.S. Croatia

     
 
s