[ forum | pretraga | učlani se ]

Sudjelujte u kvizu i provjerite svoje znanje o Star Treku.

[Top 5]


» idi na kviz
 
  brodovi /klasa Ambassador/ organizacije /MACO/ osobni dokumenti /Neelix/  
» Damon Lindelof o Star Treku 2012Iako se još uvijek ne zna ništa posebno o radnji novog Star Trek filma koji bi se trebao pojaviti u kinima 29. lipnja 2012. godine, Damon Lindelof, koji trenutno radi scenarij zajedno sa Roberom Orcijem i Alexom Kurtzmanom, dao nam je nekoliko 'hintova' o radnji u filmu, uspoređujući ga na temelju koncepta 'Batman Begins' i 'The Dark Knight'.

Lindelof kaže da je 'The dark Knight' zapravo otišao jedan korak dalje od 'Batman Begins'. Radnja je bila konkretnija, a film je uisitnu bio ono što je i trebao biti – superherojski. Na temelju ovih nekoliko Lindelofovih izjava možemo zaključiti da će sljedeći ST film biti više – startrekovski?

ST12 scenaristi još uvijek nisu napomenuli neku konkretnu radnju novog dilma, te nam ostaje samo čekati kada će makar jedan dio scenarija izviriti na površinu. Na TrekMovie.com u video-prilogu možete pogledati cijeli intervju sa Damonom Lindelofom.

26.08.2010 [autor: Goran Korov]

napisao Miro @ 24.09.2013 17:38
4:07 pm, June 7, 2012| PROMETHEUS takes place in the year 2093. ALIEN takes place in the year 2122. And on two different panelts PROMETHEUS being LV-426 and ALIEN being LV-223. So the only way a sequel can be made is between those years and connecting the panelts

ime:
e-mail: (opcionalno)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


| zaboravi meidi na vrh

   
   


pretraga stranice

   


   Prijevodi Online
U.S.S. Croatia

     
 
s