[ forum | pretraga | učlani se ]

Sudjelujte u kvizu i provjerite svoje znanje o Star Treku.

[Top 5]


» idi na kviz
 
  brodovi /klasa NeghVar/ planeti /Qonos/ vrste /Dinalci/  
» Enterprise: 3x20-243x20 The Forgotten (ponedjeljak, 14:35; repriza u 02:05)
Iako oštećen, Enterprise dolazi na sastanak sa Degrinim brodom. Archer saznaje da će super-oružje biti lansirano za nekoliko dana, te nastavlja uvjeravati Degru da čovječanstvo nije prijetnja Ksindima. Sastanak ugrožava dolazak reptilskog broda. U međuvremenu, posada odaje počast poginulim članovima posade.
Sadržaj

3x21 E2 (utorak, 14:30; repriza u 02:55)
Enterprise se sprema ući u potprostorni prolaz kako bi stigla do ksindskog vijeća prije lansiranja oružja, ali ih na putu presreće brod klase NX. Saznaju da su na njemu potomci originalne posade Enterrpisea, koja je u jednoj vremenskoj liniji upala u prošlost i do sada čekala posadu Enterprisea da ih upozori na opasnost od ulaska u prolaz.
Sadržaj

3x22 The Council (srijeda, 14:30; repriza u 01:40)
Enterprise uz Degrinu pomoć stiže do planeta na kojem se nalazi ksindsko vijeće. Archer održava govor pred vijećem kojim ih uvjerava da ljudi nisu njihovi neprijatelji, te da su ih Graditelji sfera izmanipulirali. Graditelji predviđaju propast plana, pa nagovaraju reptile i insektoide da sami pokrenu napad na Zemlju
Sadržaj

3x23 Countdown (četvrtak, 14:30; repriza u 02:00)
Vrijeme istječe i super-oružje je spremno za aktiviranje u napad. Archer uz pomoć nekih ksindskih članova vijeća pokuša zaustaviti aktivaciju super-oružja.
Sadržaj

3x24 Zero Hour (petak, 14:30; 02:45)
Reptili i insektoridi pokreću oružje koje je na putu prema Zemlji. Archer zajedno sa ostalim ksindskim članovima vijeća kreće u potjeru za oružjem kako bi ga onemogućili u napadu. U međuvremenu, Enterprise pod zapovjedništvom T'Pol odlazi na zadatak uništenja sfera, gdje se suočavaju s napadom Graditelja.
Sadržaj

08.08.2010 [autor: Goran Korov]

Trenutno nema komentara za ovaj članak.

ime:
e-mail: (opcionalno)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


| zaboravi meidi na vrh

   
   


pretraga stranice

   


   Prijevodi Online
U.S.S. Croatia

     
 
s