[ forum | pretraga | učlani se ]

Sudjelujte u kvizu i provjerite svoje znanje o Star Treku.

[Top 5]


» idi na kviz
 
  brodovi /Napadački brod/ uniforme /Bajoranci/ vrste /Naceni/  
» Enterprise: 3x15-193x15 Harbinger (ponedjeljak, 14:15; repriza u 02:30)
Posada Enterprisea u masivnoj anomaliji pronalazi kapsulu sa nepoznatim tuđincem. Tuđinac na umoru je smješten u bolnicu, ali odbija reći koji je njegov zadatak. U međuvremenu, rivalstvo između Reeda i narednika Hayesa dolazi do vrhnuca izbijanjem tučnjave.
Sadržaj

3x16 Doctor’s Orders (utorak, 14:15; repriza u 02:50)
Enterprise na putu prema Azatiju Prime nailazi na višedimenzionalne poremećaje, te je stoga jedina nada za prolazak stavljanje posade u hibernaciju. Dr. Phlox je jedini otporan na anomalije i stoga prinuđen sam se brinuti za brodske sustave. No poremećaji uskoro počinju djelovati i na Phloxa.
Sadržaj

3x17 Hatchery (srijeda, 14:25; repriza u 02:10)
Tim sa Enterprisea na jednom planetu pronalazi srušeni brod Ksindija insektoida. U spremištu broda pronalaze jaja još neizleglih insektoida, ali ih ostavljaju netaknutima kako bi pokazali da ljudi nisu zvijeri kakvima ih smatraju. Međutim, Archerovo ponašanje se uskoro počinje mijenjati.
Sadržaj

3x18 Azati Prime (četvrtak, 14:30; repriza u 01:45)
Posada otkriva da se super-oružje za napad na Zemlju u podmorju planeta Azati 1. Unatoč Danielsovom odgovaranju od plana, Archer odlučuje krenuti u misiju bez povratka da uništi oružje, ali ga zarobljavaju Ksindi. U međuvremenu, Ksindi lansiraju napad na Enterprise.
Sadržaj

3x19 Damage (petak, 14:30; 02:55)
Nakon iznenadnog napada ksindska flota je povučena iz borbe, a Enterprise ostavljen u teškom stanju. Dok se posada muči sa popravkom broda, Ksindi vraćaju Archera natrag. Kako bi čim prije popravio brod, Archer poduzima drastične mjere kako bi nabavio prijeko potrebnu opremu.
Sadržaj

01.08.2010 [autor: Goran Korov]

Trenutno nema komentara za ovaj članak.

ime:
e-mail: (opcionalno)

smile:

smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 


| zaboravi meidi na vrh

   
   


pretraga stranice

   


   Prijevodi Online
U.S.S. Croatia

     
 
s